Bine ati venit pe site-ul nostru,

    Ne face placere sa va prezentam activitatea si serviciile noastre. Inca de la infiintare, din anul 2003, ne-am impus pe piata locala, ca lider pe servicii hoteliere si organizat evenimente, de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Hotel strand Laguna Beius se afla la iesirea din Beius, spre Stei pe partea stanga intr-o zona linistita a orasului.Hotelul nostru este compus din 12 camere, din care 4 camere sunt cu pat matrimonial, 8 camere duble cu doua paturi. Fiecare camera a hotelului nostru dispune de baie, cu cabina de dus proprie cu apa calda termala, telefon fix, televizor cu cablu tv, internet wireless si frigider propriu. In incinta unitatii noastre functioneaza si un strand cu apa termala cu calitati balneoclimaterice deosebite. Strandul nostru este deschis din luna mai pana toamna tarziu.
    Restaurantul nostru este dotat la cele mai inalte standarde, iar personalul nostru este calificat, acumuland experienta necesara si organizarii unor evenimente deosebite, cum ar fi nunti, botezuri, mese festive, majorate, revelioane. Produsele si preparatele noastre sunt proaspete si de cea mai buna calitate.
   Cel mai important lucru pentru noi este ca dumneavoastra, sa va simtiti bine si sa va doriti sa reveniti in hotelul nostru din municipiul Beius.

 

Va asteptam cu drag, sa ne treceti pragul!

Tara Beiusului Hotel strand Laguna Beius

Promovează şi Pagina ta DECORATIUNI NUNTI BEIUS
Lyoness este o societate de cumpărători internațională puternică și convinge cu o rețea cuprinzătoare de parteneri comerciali. Īn plus, cu fiecare cumpărătură sprijiniți automat Lyoness Child & Family Foundation.